Kjetil GåslandKjetil er bandets bassist, men er heller ikke redd for å trå til på tangenter eller vokal om det skulle falle seg slik. Han er eksil-bergenser i Drammen på 26. året, og får nok ikke somlet seg tilbake i overskuelig framtid.


Kjetil har drevet med musikk bortimot hele livet. I yngre år var det fokus på korsang og det mer eller mindre obskøne instrumentet accordion, før rockebassen tok over en gang tidlig i tenårene. Han har opp gjennom årene spilt i band som "Poor Rich Ones", "The Criticers" og "Babylotion" i tillegg til en rekke mer eller mindre tilfeldig sammenraskete prosjekter.


Å leve et liv uten musikk, er egentlig helt utenkelig, og Kjetil trigges av å samarbeide med musikere fra ulike sjangere. Det er i grensesnittet mellom sjangere at nyskapning oppstår.


Kjetils musikalske preferanser skyter i alle retninger, men den største bautaen er utvilsomt Tom Waits. Ingen over, ingen ved siden. Ellers har han latt seg inspirere av en salig blanding av artister som Sigur Ros, Red Hot Chili Peppers, Talking Heads, Kaizers Orchestra, Iron Maiden, Foo Fighters, The Police, Rage Against The Machine, Weather Report, The Alarm, System of a Down, de Lillos og Bugge Wesseltoft.


Fun-fact om Kjetil: han han blitt dratt på snøscooterslede gjennom Kristiansands gater.