Erlend StenvollErlend har tilholdssted i Haugesund/Drammen og startet i sin ungdom å spille trommer og gitar, hvor han var aktiv i ulike band. Ganske raskt kom kjærligheten for gitarsound, pedaler, amper og alt annet som kunne skape et bandsound.

 

Musikk gir ham en følelse av frihet, identitet, tilhørighet, hvor en kan drømme, mimre og la følelsene få uttrykk gjennom låtskriving. Ingenting er mer inspirerende en å høre at en tilfører låtene det rette utrykket!

Hans passion for musikk har kommet som et utspring ifra dette.

 

Band som har inspirert ham er Alanis Morissete, Arcade Fire, Army of bones, Audioslave, The Black Keys, Brandi Carlile, Coldplay, Delirious?, The Hives, Jason Isbell and the 400 Unit, Lenny Kravitz og Sigur Ros.

 

Tor Arne og Erlend utviklet vennskap tidlig på 90- tallet da de spilte i band sammen, og har siden den gang utvekslet ideer og analyser om livets mysterium. Kjetil og Erlend traff hverandre i studietiden i Kongsberg, og utvekslet både tall (studerte økonomi), bass/gitar-riff og viten om de mest innflytelsesrike band, ofte på vei til skolen.

 

Fun-fact om Erlend: Han liker å klø seg på ryggen med en brødkniv på kvelden.

 

Colleths er for ham en plass hvor en får utviklet seg som musiker, lage musikk som er aktuell og viktig, ha tid med gode venner og leve ut drømmen om å skape de låtene som er en «diamant» og bygge et band for fremtiden.